Marsul pentru Viata 2015 Timisoara: Asociatia Darul Vietii

MV 2014 nu omora

COMUNICAT DE PRESA
În data de 21 martie 2015 fiecare cetățean român căruia îi pasă de ce se întâmplă în țara lui se va afla pe stradă participând la Marșul Național pentru Viață!
Este ora copilului nenăscut, ignorat și marginalizat de societatea nostră modernă, despre care medicii avortului spun femeii că el încă nu există ca ființă umană în momentul avortului, să nu se preocupe de viața acestui copil.

Deoarece trăim într-o lume care abandonează femeia-mamă în momentul ei cel mai dificil și vulnerabil, îi retrage sprijinul și iubirea, îndemnând-o implicit la uciderea pruncului, o lume care nu dorește să-și asume cea mai nobilă misiune a femeii primită din partea lui Dumnezeu, aceea de a dărui viața; deoarece femeia însărcinată, care poartă un tabernacol viu în pântece, este supusă unui abandon de neînțeles și devine pradă avortului, de aceea societatea civilă va reacționa unanim și prompt anul acesta precum și în fiecare an de aici înainte cu ocazia Marșului pentru Viață.
Dacă guvernul țării noastre nu dorește să audă și nu se preocupă de problema natalității și a sprijinirii familiilor, încurajează legi nedrepte și criminale, societatea civilă împreună cu Bisericile creștine de pe întreg cuprinsul țării se aliază în acest moment de cumpănă pentru a trage un semnal de alarmă și a scutura lumea politică spre trezire.
Este timpul ca tu și eu, voi și noi să arătăm lumii fața hidoasă a nedreptății care se derulează sub ochii noștri! Prezența ta și a mea este indispensabilă la acest eveniment major pentru viitorul copiilor noștri, să nu ne lăsăm înfrânți de comoditate și a indiferență și să contribuim cu toate puterile noastre la recunoașterea importanței acestei acțiuni!
Vom mărșălui pentru viață până când guvernul țării va recupera iraționalismul și indiferența sa față de problema vieții nenăscute și până când el va confirma respectul moral pentru demnitatea ființei umane; până când adevărul nu mai este tergiversat, camuflat și ocultat fiind în joc viața unor ființe umane, fericirea mamelor și viitorul însuși al întregii societăți!
Solicităm politicienilor/guvernului schimbarea progresivă a legii avortului până la abolirea ei, până ce nici o mamă din țara aceasta să se simtă nici abandonată nici singură împreună cu copilul ei nenăscut.
Solicităm oamenilor de bunăvoință și societății civile să caute și să găsească cu ajutorul lui Dumnezeu modalități de sprijin permanent și ajutor pentru mamele tinere!
În 21 martie este ceasul principiilor în care putem transforma în realitate ceea ce credem în conștiința noastră, este ora de speranță și de libertate autentică, de iubire față de viață și față de solidaritate! Este ceasul în care nu trebuie să stăm cu mâinile în sân în casele noastre!
Regenerarea morală a societății noastre depinde de tine și de mine!
…………
În Timișoara Marșul va începe sâmbătă, 21 martie a.c. la orele 12.00 în fața Catedralei Ortodoxe Mitropolitane, unde vor avea loc alocuțiunile după care va porni Marșul în sunet de fanfară spre Consiliul Municipal al jud. Timiș unde vor continua alocuțiunile urmate de un moment artistic.
Toate Bisericile participante vor oficia slujbe și un program de rugăciune înaintea evenimentului pentru obținerea ajutorului și a binecuvântării din partea lui Dumnezeu, pentru reușita și impactul său cât mai mare în societatea noastră.
Invitați special sunt toți episcopii, preoții și pastorii din Timișoara, ONG-urile pro-familia și pro-vita, dl. Primar Robu, toți parlamentarii județului Timiș, toți medicii din Timișoara care nu mai fac avorturi, mărturisitori și artiști.
Între 18-26 martie are loc Săptămâna pentru Viață în cadrul căreia va avea loc o Conferință susținută de Antonia Tully din Marea Britanie: ”Ce îi spui copilului meu? Sau educația sexuală în școli pe înțelesul părinților” la Biserica Sf. Maria Regina Păcii (str. Ghe. Doja nr. 25A), 19 martie, orele 16.00.
Duminică, 22 martie o delegație de la Asociația Darul Vieții se va deplasa la Cluj pentru a sprijini acțiunea 40 de zile pentru Viață! prin rugăciunea în fața Clinicii de avorturi.
În 25 martie, Sărbătoarea Buneivestiri, se va celebra Ziua Copilului Nenăscut la Timișoara, precum și în mișcarea de apărare a vieții din lumea întreagă.
Contact: Asociația Darul Vieții, tel. 0356-445040
Pr. Ioan Chișărău, tel. 0723-312923

http://www.darulvietii.ro/index.php/evenimente/marsul-pentru-viata/453-marsul-pentru-viata-un-semn-al-responsabilitatii-noastre-in-fata-avortului

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s